B&B de Boerennachtegaal in Amersfoort, heerlijk overnachten op het platteland!

In onze landelijk gelegen Bed & Breakfast geniet je van het goede buitenleven. Hier kom je echt heerlijk tot rust…

Je kijkt vanuit de B&B over onze tuin met daarachter het mooie polderlandschap. Hier grazen vanaf het voorjaar onze Blonde d’Aquitaine koeien met hun kalfjes. 
De B&B heeft een aparte slaapkamer met een heerlijk tweepersoonsbed. Er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de tweepersoons slaapbank in de woonkamer. Hierdoor heb je de mogelijkheid om met 4 personen te overnachten.

Contactvrij verblijf

Onze B&B is een vrijstaand vertrek met eigen entree, dus ook in deze tijd kun je zorgeloos genieten van een gezellig verblijf! Het ontbijt wordt met zorg bereid en alles in de Bed & Breakfast wordt uiteraard extra goed gereinigd. Verder zijn er desinfecterende handgels en tissues aanwezig. 

Vakantie op het platteland

In onze omgeving zijn genoeg mogelijkheden om naar hartenlust te wandelen, te fietsen en leuke uitstapjes te maken. Onze Bed & Breakfast bevindt zich aan diverse fietsroutes (knooppunt 72), een aangrenzend Klompenpad en de “Vogelboulevard”. Kortom, je kunt je bij ons prima vermaken!

Met een beetje geluk kun je in het ochtendgloren en in de avondzon de reeën, hazen en fazanten voorbij zien lopen. Onze polder wordt ook veelvuldig bezocht door allerlei soorten (weide)vogels. De kievit, grutto, tureluur en scholekster zijn allemaal van de partij. Er is in onze polder dan ook een echte “Vogelboulevard” gerealiseerd door de gemeente Amersfoort waar je van al dit natuurschoon kunt genieten.

Het “boerenleven” gaat natuurlijk ook door tijdens jouw verblijf, dus in het voorjaar en de zomer kun je de kunst afkijken van het maaien, harken en hooien van het grasland. Ook worden natuurlijk de koeien gevoerd en eieren van de kippen geraapt. Er is altijd genoeg te doen op een boerderij!

Meer weten? Voor meer informatie over onze gezellige B&B, klik hier